Owen Wilson sai vip-passin Rolling Stonesin keikoille – Mokasi pahasti ja se vietiin häneltä seuraavana päivänä

Tähdillekin tapahtuu mokia.

31.3.2023 21:30

Näyttelijä Owen Wilson paljastaa The Late Late Show with James Cordenissa, kuinka hänen ystävänsä tunsi Mick Jaggerin suhteellisen hyvin. Wilson ja hänen ystävänsä sai erityiset laminoidut vip-passit, jotka antoivat elinikäisen pääsyn mille tahansa Rolling Stones -keikalle koko maailmassa.

”Samana iltana käppäilin konserttipaikalla ja testailin minne kaikkialle pääsen passin avulla, pysäyttääkö minua kukaan. Kukaan ei pysäyttänyt minua missään kohtaa. Päädyin paikkaan, jossa näin Mick Jaggerin lavalla ja yhtäkkiä hän alkaa juosta minua kohti”, Wilson muistelee.

”Selvisi, että olin lavalla hieman. Jäädyin ja yritin olla huomaamaton. Joku juoksi luokseni bäkkäriltä ja huusi, että pois sieltä, liiku, sinun ei pitäisi olla täällä. Pyysin anteeksi.” Wilson ei tajunnut menevänsä yleisön nähtäville, eikä valkoiseen paitaan ja housuihin pukeutuminen tehnyt hänestä varsinaisesti näkymätöntä.

Wilson harmitteli tapausta vielä mennessään nukkumaan. Aamulla hän sai puhelun Jaggerin turvamieheltä, joka sanoi tulevansa hakemaan passin. ”Minulla oli se vain 24 tuntia.”

Lisää luettavaa