Paramount Plus aikoo esittää Woody Allenin syväluotaavan haastattelun – Kuvattiin viime kesänä

Mitähän haastattelu pitää tarkalleen ottaen sisällään?

28.3.2021 07:30

Hollywood Reporter uutisoi, että Paramount Plus -palvelu näyttää ohjaaja Woody Allenin erikoishaastattelun.

Haastattelu tehtiin viime kesänä Allenin Apropos of Nothing -muistelmateoksen tiimoilta. Kyseessä on ensimmäinen syväluotaava haastattelu Allenin elämästä lähes 30 vuoteen, Paramount Plus mainostaa. Haastattelussa käsitellään Allenin uraa, mutta ilmeisesti myös häntä koskevia ahdistelusyytöksiä.

Ennen haastattelua Paramount Plus esittää Dylan Farrow’n vuonna 2018 antaman haastattelun, jossa kertoo Allenin ahdistelleen häntä seksuaalisesti hänen ollessaan lapsi. Haastattelussa hän myös kiistää, että hänen äitinsä Mia Farrow olisi kouluttanut häntä vastaamaan tietyllä tavalla virkavallan kysymyksiin.

CBS Newsin edustaja kertoi, että haastattelu esitetään nyt, koska elokuvaohjaajan ympärillä on nyt uutta kiinnostusta ja kiistanalaisuutta. Haastattelu antaa myös edustajan mukaan syytöksille ”kontekstia ja syvyyttä, jota tarina kaipaa”.

HBO julkaisi vastikään kiistaa herättäneen dokumenttisarjan Allen v. Farrow, jota on kritisoitu yksipuoliseksi ja väärää kuvaa antavaksi. Allen itse kutsui dokumenttia ”lynkkaukseksi”.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa