Woody Allen ja Soon-Yi Previn julkaisivat lausunnon Allen v. Farrow -sarjaa koskien: ”Dokumentaristit eivät olleet kiinnostuneita totuudesta”

Allen kieltää jälleen syytökset.

Ohjaaja, käsikirjoittaja Woody Allen kieltää syytökset entisen naisystävänsä Mia Farrow’n adoptiolapsen seksuaalisesta ahdistelusta. Hän antoi vaimonsa Soon-Yi Previnin kanssa lausunnon Hollywood Reporterille aihetta koskien.

Tapaus on noussut esille HBO:n julkaiseman Allen v. Farrow -sarjan vuoksi. Lausunto kokonaisuudessaan luettavissa alta.

”Nämä dokumentaristit eivät olleet kiinnostuneita totuudesta. Sen sijaan, he tekivät vuosia vaivihkaa yhteistyötä Farrow’iden ja heidän yhteistyökumppaniensa kanssa, koostaakseen tämän lynkkaus-yrityksen, joka on täynnä valheita. Woodyä ja Soon-Yitä lähestyttiin alle kaksi kuukautta sitten ja heille annettiin vain muutama päivä aikaa antaa vastine. He tietenkin kieltäytyivät. Kuten on ollut selvää jo vuosikymmeniä, nämä syytökset ovat kategorisesti valheellisia. Useat virastot tutkivat niitä aikanaan, tullen lopputulokseen, että mitä tahansa Dylan Farrow on saatettu johtaa uskomaan, minkäänlaista hyväksikäyttöä ei ole koskaan tapahtunut. On surullisen yllätyksetöntä, että kanava, joka julkaisee tämän, on HBO, jolla on tuotantosopimus ja liikesuhde Ronan Farrow’n kanssa. Vaikka tämä halpamainen hyökkäysyritys saattaa herättää huomiota, se ei muuta faktoja.”

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut