Poliisin raportin yksityiskohdat ei herkimmille: Sylvester Stallone pakotti 16-vuotiaan ryhmäseksiin ja uhkasi tätä

Älä lue, jos järkytyt helposti yksityiskohdista.

Legendat kehässä.

Daily Mail on saanut käsiinsä Las Vegasin poliisin raportin vuodelta 1986, jossa 16-vuotias tyttö kertoo joutuneensa pakotetuksi ryhmäseksiin Sylvester Stallonen ja tämän henkivartijan kanssa Stallonen hotellihuoneessa.

Tyttö oli vanhempiensa ja ystänsä kanssa hotellissa, jossa kuvattiin Stallonen Over the Top – terästäkin kovempi -elokuvaa. Tyttö meni ystävänsä kanssa hakemaan nimikirjoitusta tähdeltä, jonka kanssa Stallone flirttaili ja jolta Stallone kyseli ikää. Tytön ystävä oli saanut pusun poskelle Stallonelta aiemmin ja tyttö kysyi saisiko hänkin.

Stallone kertoi, että antaisi myöhemmin pusun jota tyttö ei voi unohtaa. Myöhemmin tyttö haki uudelleen nimikirjoitusta, jolloin hän tapasi silloin 40-vuotiaan Stallonen 27-vuotiaan henkivartijan. Tämä kysyi kuinka tyttö reagoisi jos Stallone yrittäisi lähennellä tätä. Tyttö oli vastannut, että lähentelisi varmaankin takaisin.

Tällöin henkivartija antoi avaimet Stallonen hotellihuoneeseen ja kehotti tätä menemään sinne heti. He menivät yhdessä 27. kerrokseen. Henkivartija jäi odottamaan vessaan, samalla kun tyttö riisutui ja aloitti yhdynnän Stallonen kanssa. Poliisiraportin mukaan kyse ei kuitenkaan tytön mukaan ollut varsinaisesti yhdynnästä, sillä Stallone lähinnä tuli vain hieman tytön sisään ja piti itseään sisällä vain muutaman sekunnin. Stallone oli tytön mukaan sanonut hänen olevan ”hyvin tiukka”, ennen kuin oli kysynyt onko tämä koskaan harrastanut seksiä kahden miehen kanssa samaan aikaan.

Tyttö vastasi ettei ollut, jolloin Stallone meni vessaan ja toi henkivartijan mukanaan. Stallone kysyi henkivartijaltaan haluaisiko tämä suihinoton tytöltä, jolloin tämä oli pakottanut tytön oraaliseksiin ennen yhdyntää. Raportin mukaan Stallone tuli tytön päälle ja pakotti tytön antamaan oraaliseksiä myös hänelle.

Kun tyttö puki ja oli lähdössä, Stallone oli kertonut, että molemmat ovat perheellisiä miehiä ja ettei tämä saisi kertoa kenellekään tapauksesta tai he hakkaisivat hänet. Miehet olivat nauraneet kommentille tytön sanojen mukaan.

16-vuotias uhri ei nostanut syytettä, koska häntä pelotti, ahdisti ja hävetti koko tapaus, mutta tämän ystävä sai tietää tapauksesta ja kysyi hotellin työntekijältä neuvoa. Tällöin tämä soitti ja otti yhteyttä poliisiin, joka kirjasi tytön kokemukset ylös. Poliisin raportissa mainitaan myös tytön olleen haastattelun aikana järkyttynyt ja itkuinen.

Tyttö oli kutenkin jatkanut, että mikäli yhdyntä olisi tapahtunut vain Stallonen välillä, tilanne ei olisi haitannut häntä. Fyysistä voimaa ei käytetty, mutta hän tunsi olonsa uhatuksi. Las Vegasin poliisi vahvistaa Daily Mailin saaman raportin oikeaksi.

Tämä raportti tehtiin vuosi ennen kuin Stallonen siskopuoli Toni-Ann Filti uhkasi nostaa syytteen Stallonille raiskauksesta ja vuosia jatkuneesta hyväksikäytöstä. Stallone kielsi kaikki syytteet, mutta suostui maksamaan sisarpuolelle kaksi miljoonaa dollaria ja sen päälle 16,666 dollaria kuukaudessa koko loppuelämän ajan.

Stallonen tiedottaja kiistää syytökset: Tämä on naurettava, epäaito tarina. Kukaan ei tiennyt tästä tarinasta ennen kuin se julkaistiin tänään, mukaan luettuna herra Stallone. Herra Stallone ei ole koskaan saanut yhteydenottoa virkavallalta koskien tätä asiaa.

Kuva elokuvasta Legendat kehässä

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut