Ryan Reynolds haluaa ostaa kanadalaisen NHL-joukkueen – nyt ei muuten riitä edes Hollywood-tähden lompakko

Jos Ottawa Senators -projekti ei onnistu, Reynolds aikoo ostaa tavallisen senaattorin.

9.11.2022 07:00

Hollywood-tähti Ryan Reynoldsilla on myös elokuvamaailman ulkopuolisia liiketoimia. Hän on muun muassa luonut Aviation Gin -nimisen juomabisneksen.

Nyt tähti haluaa tehdä ginin lisäksi tuttavuutta jääkiekon kanssa, sillä hänen tähtäimessään on NHL-joukkueen ostaminen. Kanadalainen näyttelijä on kiinnostunut Ottawa Senatorsista.

Reynolds kertoi asiasta Jimmy Fallonille The Tonight Showssa.

– Se on erittäin kallista, joten tarvitsen kumppanin, jolla on todella syvät taskut, näyttelijä pähkäili.

Forbesin mukaan Ottawa Senatorsin arvo on 521,5 miljoonaa euroa. Sellaiseen summaan ei riitä edes Hollywood-tähden varallisuus.

– Kun muodostetaan ryhmä kokonaisuuden ostamiseksi, sitä kutsutaan konsortioksi. Se on hieno tapa sanoa: ”Tarvitsen sugar momin tai sugar daddyn”, ja jos se ei toimi, ostan Yhdysvaltain senaattorin, johon kenellä tahansa on varaa, Reynolds leukaili.

Näyttelijä on syntynyt Vancouverissa, mutta asunut myös Ottawassa.

– Kasvoin Vancouverissa, joka on aina sydämessäni, mutta kasvoin myös Ottawassa, Kanadassa, viettäessäni pitkän aikaa Vanierissa, joka on pieni kaupunki Ottawassa, Reynolds sanoi.

Deadpool-tähti ei ole pyrkimässä urheilubisnekseen ensimmäistä kertaa, sillä hän omistaa walesilaisen jalkapalloseuran Wrexham AFC:n yhdessä Rob McElhenneyn kanssa. Alla video.

Lue myös: Sean Penn luovutti Oscarinsa Zelenskyille – presidentiltä myönteinen vastaus Pennin toiveeseen – Episodi.fi

Lähde: CNN, Forbes

Lisää luettavaa