Hugh Jackman paljasti syyn Wolverinen paluulle – ajoitus osui nappiin

Tästä tulee eeppinen elokuva!

28.10.2022 11:31

Marvel, Ryan Reynolds ja Hugh Jackman tärisyttivät multiversumien kudosta, kun Jackmanin paluu Wolverineksi paljastettiin. Deadpool 3 tulee huhujen perusteella olemaan Deadpoolin ja Wolverinen tie-elokuva ja buddy-komedia.

Jackman väitti monta vuotta, ettei todellakaan aio palata näyttelemään Wolverinea, koska saman lihaskunnon saavuttaminen oli joka kerta vaikeampaa ja kivuliaampaa.

Ilmeisesti treenit kuitenkin kulkevat kovaa, koska miekkosen housut hajoavat hänen päältään.

Jackman ja Reynolds olivat Varietyn yhteishaastattelussa, jossa Jackman paljasti miksi hän palasi takaisin.

– Kävin katsomassa Deadpoolin lehdistönäytöksessä. Olin katsonut sitä noin 20 minuuttia, kun totesin voi helvetti. Näin päässäni 48 tuntia -elokuvan, sen Nick Nolten ja Eddie Murphyn leffan. Tätä on siis keitelty jo pitemmän aikaa. Vei vain melko pitkään, että pääsimme tähän pisteeseen, Jackman kertoo.

Jackman ja ohjaaja James Mangold markkinoivat juuri ensimmäisen Deadpoolin aikoihin Logania, ja sitä, kuinka se tulisi olemaan Jackmanin viimeinen elokuva Wolverinena. Kaikki olisi mennyt pilalle, jos Jackman olisikin ruvennut huutelemaan samaan aikaan: ”Läppä läppä, Wolverine palaa vielä”.

Jackman soitti Reynoldsille elokuussa 2022 ja kertoi, että hän olisi valmis palaamaan Wolverineksi. Ajoitus osui nappiin, sillä Reynolds oli juuri menossa juttelemaan Deadpool 3:sta Marvel Studiosin pomon Kevin Feigen kanssa.

– Epäilen, että Reynolds oli jo luovuttanut tässä vaiheessa. Uskon yllättäneeni hänet pahasti. Reynolds piti pitkän tauon puhelimessa, jonka jälkeen hän sanoi, ”en voi uskoa mikä ajoitus sinulla on”, Jackman kertoo.

Deadpool 3:n ensi-ilta on 8. marraskuuta 2024.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa