Sandra Bullock muistelee Ryan Reynoldsin kanssa tehtyä alastonkohtausta: ”Ryan, näemme sinun pallisi”

Hauska tarina!

6.12.2021 15:02

Sandra Bullock ja Ryan Reynolds tähdittivät vuonna 2009 ensi-iltansa saanutta Odottamaton ehdotus -nimistä romanttista komediaa.

Bullock kertoi taannoisessa haastattelussa elokuvan alastonkohtauksesta, jossa hänen piti harrastaa seksiä Reynoldsin kanssa. Se ei mennyt aivan toivotulla tavalla.

– Olemme tunteneet Ryanin kanssa toisemme esiteini-iästä. Olemme tunteneet, todella, todella, todella pitkään. Teimme seksikohtausta ohjaaja Anne Fletcherin johdolla. Hän on aivan uskomaton tyyppi, Bullock kertoo.

– Meillä on suljettu setti, siellä ei saanut olla ulkopuolisia. Paikalla ovat ainoastaan maskeeraajat ja me.

– Meillä oli ihonväriset läpyskät alapäitämme suojaamassa, hiukseni on aseteltu strategisesti nännien päälle ja Ryanin pieni… ei se mikään pieni ole! No se on siellä miten sattuu, enkä tiennyt sitä, koska en nähnyt tilannetta. En todellakaan katsellut alas.

Kun kohtausta ryhdyttiin kuvaamaan, Reynoldsilla kävi pieni kömmähdys.

– Emme voineet liikkua sen jälkeen, kun he huusivat poikki. Ohjaaja Fletcer tokaisee kuitenkin pimeyden keskeltä ”Ryan, näemme sinun pallisi”. Totesin vain ”Voi jumalani”, koska halusin katsoa alas, mutta pystyin vain hokemaan itselleni älä katso, älä katso, älä katso.

– Ihmiset pyörivät pimeydessä, jotta näkisivät monitorin. Kerroin Annelle, että on hienovaraisempiakin keinoja ilmoittaa tällaisesta asiasta.

Bullock kertoi lopuksi, että kaikilla oli hauskaa, eikä kukaan ottanut nokkiinsa tilanteesta.

Lähde: Film News

Lisää luettavaa