Shaun of the Dead -ukko Simon Pegg haluaisi mukaan Marvel-universumiin: “He tarvitsevat brittiläisiä näyttelijöitä, joten odotan puhelua”

Kaikkihan sen tietävät, Simon Pegg on meganörtti. Hän on myös Star Trek -elokuvauniversumin kantava voima. Nyt Pegg haluaisi valloittaa Marvelin maailmat.

10.5.2018 12:55

Marvelin elokuvauniversumi (MCU) on tuhovoima, joka ei jätä ketään eloon – kirjaimellisesti. MCU on niin naurettavan jättimäinen, ettei sille löydy edes kunnollista vastusta muilta studioilta, vaikka DC ja Warner kovasti yrittävätkin. Ainoastaan Disneyn omat franchiset kuten Star Wars tarjoavat jonkinlaista kilpailua lippukassoilla.

Marvelin maailmasta löytyy myös Captain Britain (Brian Braddock) -niminen hahmo. Ja siitäkö Simon Pegg on innoissaan.

– Captain Britain on hahmo, jonka kanssa kasvoin aikuiseksi. Hän on se brittiläinen osa Marvelin maailmankaikkeutta. Minulla oli lapsena jopa Captain Britainin maski. Epäilen, että olen liian vanha tähän rooliin, mutta he kuitenkin tuelvat tarvitsemaan brittiläisiä näyttelijöitä, joten odotan puhelua, Pegg kertoi tuoreessa haastattelussa.

Kuka sitten omistaa hahmon oikeudet? Siitä ei taida olla varmuutta, mutta ainakin Brittikapu seikkaili yleensä Ryhmä-X:n kanssa. Saapa nähdä mitä Disney-Fox-fuusio tuo tullessaan.

Lähde: We Got This Covered

Lisää luettavaa