Sigourney Weaver ja Joel Edgerton tekevät ohjaaja Paul Schraderin kanssa elokuvan

Leffan laatu ei jääne tekijöistä kiinni.

6.9.2021 16:03

Pätevän First Reformed -elokuvan ohjannut ja käsikirjoittanut Paul Schrader on jo uuden projektin kimpussa. Häneltä on tulossa leffa nimeltään Master Gardener.

Elokuvan näyttelijöiksi on kiinnitetty Alien-legenda Sigourney Weaver ja Zero Dark Thirtyssäkin nähty, Star Warseista uralleen vauhtia saanut Joel Edgerton.

Master Gardener kertoo Edgertonin näyttelemästä pikkutarkasta hortonomista, joka on omistautunut kauniin tilan hoitamiseen ja palvelemaan rikasta työnantajaansa, jota näyttelee puolestaan Weaver. Työnantajan tyttären astuessa kuvioihin, menneisyydestä paljastuu väkivaltaisia ja synkkiä salaisuuksia. Schrader kuvaili elokuvaa ”monimutkaiseksi ja uniikiksi”.

Edgerton tullaan näkemään myös tulevassa Obi-Wan Kenobi -sarjassa Luke Skywalkerin kasvatti-isän Owen Larsin roolissa. Aiemmin hän on näytellyt Larsia elokuvissa Star Wars: Episodi II – Kloonien hyökkäys ja Star Wars: Episodi III – Sithin kosto.

Lue myös: Star Wars -prequeleissa pienessä roolissa ollut, nykyään arvostettu tähti tuskissaan – fanit haluavat Star Wars -nimmareita | Episodi.fi

Lähde: Empire

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa