Sopranos-tähti James Gandolfini: ”Hakkaan ilmat pihalle Harvey Weinsteinista!”

Väkivallalla uhkailua siellä sun täällä.

Joe Rogan Experience -radio-ohjelmassa oli vieraana Sopranos-näyttelijät Michael Imperioli ja Steve Schirripa. Aiheena oli pitkälti vuonna 2013 menehtynyt sarjan tähti James Gandolfini.

Seksirikoksista tuomittu entinen Hollywood-moguli Harvey Weinstein tuli niin ikään puheenaiheeksi ohjelmassa. Näyttelijöiden mukaan Gandolfini oli menettänyt malttinsa Weinsteinin vuoksi.

Gandolfinilla oli aikoinaan rooli Weinsteinin tuottamassa Killing Them Softly -elokuvassa, jonka pääosassa nähtiin Brad Pitt. Weinstein vaati Gandolfinia Late Night With David Letterman -keskusteluohjelman vieraaksi, jotta elokuva saisi näkyvyyttä.

Gandolfini ei pitänyt keskusteluohjelmissa vierailemisesta, joten hän ei suostunut Weinsteinin ehdotukseen. Weinstein ei kuitenkaan luovuttanut, vaan painosti Gandolfinia useamman kerran puhelimen kautta. Tämä sai Imperiolin ja Schirripan mukaan Gandolfinin raivostumaan.

– Hakkaan ilmat pihalle Harvey Weinsteinista! Jos hän *ittu vielä kerran soittaa minulle, hakkaan *ittu hänestä ilmat pihalle! En tee sitä sillä rahalla, jonka hän maksoi minulle!

Weinstein on itse aiemmin sanonut, että Jennifer Anistonin pitäisi tappaa. Pitt puolestaan on uhannut tappaa Weinsteinin.

Lähde: Screen Rant

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut