Tämä ranskalaisten paha tapa onkin totta? Raivoa aiheuttaneen Emily In Paris -sarjan tähti puolusti sarjaa

Ranskalaisten lisäksi raivostui pizzaketju.

24.10.2020 11:03

Netflixin Emily In Paris -sarjaa on syytetty Pariisista ja ranskalaisista välittämästään kliseisestä kuvasta. Sarjan ranskalainen näyttelijä Lucas Bravo toi keskusteluun nyt oman panoksensa.

– Ymmärrän kaikkia kriitikoita – olen ranskalainen, tiedän mitä he tuntevat, miten he tuntevat ja miksi he tuntevat niin, Bravo aloitti.

Eräs ranskalaiskriitikko lyttäsi kliseinä baskerit, croisantit, patongit, vihamieliset tarjoilijat sekä rakastajat ja rakastajattaret. Toinen puolestaan piti kliseenä pariisilaisten pahansuopuutta ja snobbailua – sekä polttamista kuntosalin jälkeen. Ainakin viimeinen saattaa olla tottakin, jos Bravoa on uskominen.

– Minulle suurin klisee on – ja joka itseasiassa on niin totta – että ihmiset polttavat kuntosalin jälkeen. Se on niin totta, näyttelijä sanoi.

– Ihmiset sanovat tyyliin: ”Huh, tämän suuren ponnistelun jälkeen keuhkot ovat täysin auki ja valmiina vastaanottamaan nikotiinia, joten poltetaan tupakka”, Bravo kuvaili.

– Se on niin ranskalaista ja olin itse asiassa yllättynyt, että hän (sarjan luonut Darren Star) laittoi sen sarjaan. Se oli todella hauskaa, näyttelijä vielä lisäsi.

Oli sarjassa sitten kliseitä tai ei, se on ollut hitti Netflixissä. Sarjan päätähti Lily Collins eisttää siinä sosiaalisen median gurua, joka muuttaa Pariisiin työn perässä. Hänen täytyisi saada ranskalaiset ymmärtämään markkinoinnin ”amerikkalaista perspektiiviä” ja samalla sopeutua elämään Pariisissa.

Kerroimme aiemmin sarjan raivostuttaneen ikonisen pizzeriaketjun.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia