Tämän Game of Thrones -hahmon piti alun perin selviytyä viimeisellä kaudella

Spoilerivaroitus Game of Thronesin viimeistä tuotantokautta varten!

26.5.2019 00:01

Jorah Mormontin piti alun perin selviytyä Game of Thronesin viimeisellä tuotantokaudella.

Sarjan käsikirjoittajien alkuperäinen suunnitelma oli, että Jorah olisi ollut Jon Snow’n mukana Muurin takana viimeisen jakson viimeisessä kohtauksessa. Lopulta päätettiin, että Jorah kuoleekin jaksossa kolme, kun hän puolustaa Daenerysta kuolleiden armeijalta. Käsikirjoittaja Dave Hill kertoi tarkemmin suunnitelmista Jorahia kohtaan Entertainment Weeklyn haastattelussa.

– Me halusimme pitkään, että Ser Jorah on Muurilla lopussa. Kolme henkilöä, jotka tulevat tunnelista, olisivat olleet Jon, Jorah ja Tormund. Mutta se määrä logiikkaa, jota meidän olisi pitänyt taivuttaa saadaksemme Jorah Muurille ja saada hänet lähtemään Danyn rinnalta ennen finaalin tapahtumia, sitä ei pysty mitenkään tekemään huolettomasti. Ja Jorahilla pitäisi olla jalo kuolema, jota hän haluaa, puolustamassa rakastamaan naista, Hill kuvaili.

Jorahia esittävän Iain Glenin mielestä on hyvä, ettei Jorah saa ikinä tietää, mitä Daenerys teki sarjan viimeisissä jaksoissa.

– Se on varmaan parasta. Se on siunaus, ettei hän ikinä saanut tietää, mitä tapahtui hänelle. Ja käytännöllisestä tarinan näkökulmasta hänen kuolemansa palveli suurempaa tarkoitusta. Minne olisimme voineet viedä Jorahin siitä. V’ttu, en minä tiedä, Glen pohdiskeli.

Lähde: Entertainment Weekly

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyen