Tänään tv:ssä: Päätähti ei pitänyt tästä 007-elokuvasta – jäi itse rannalle seuraavasta vaikka hänen ideansa toteutuivat

IMDb-arvosana on 6,1.

Tänään esitetään televisiosta elokuva 007 – Kuolema saa odottaa (2002).

Pierce Brosnanin viimeiseksi James Bond -seikkailuksi jäänyt elokuva saa alkunsa hurjasta takaa-ajosta Pohjois- ja Etelä-Korean rajamaastossa. Tehtävä epäonnistuu surkeasti, ja salainen agentti vangitaan. Vapauduttuaan hän lähtee jäljittämään pettäjiään Hongkongin kautta Kuubaan sekä edelleen Islantiin ja saa tähtäimeensä epäilyttävän miljonäärin Gustav Gravesin (Toby Stephens).

Supertähti Halle Berry nähdään muistettavassa roolissa amerikkalaisagentti Jinxinä. Tunnuskappaleen esittää Madonna, joka myös nähdään lyhyesti kameran edessä. Ohjaaja Lee Tamahori tiedään myös elokuvista Kerran sotureita, Tappava seitti ja Next.

Brosnan ei pitänyt elokuvan yliampuvista tehosteista ja vekottimista ja hän pitääkin tästä 007-elokuvasta vähiten (niistä joissa on itse ollut mukana). Hän ehdotti tuottajille, että elokuvasarja palaisi yksinkertaisemmille ja synkemmille vesille. Näin kävikin Casino Royale (2006) -Bond-elokuvassa, mutta Brosnan korvattiin Daniel Craigilla.

Elokuva näkyy Neloselta tänään 26.8.2019 kello 21.00.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut