Tänään tv:ssä: Perheenäiti Jonna kaipaa elämäänsä seksiä – Sitä hän myös saa, ja paljon

IMDb-arvosana 2,8.

14.3.2023 05:00

Minna Virtasen ohjaama Levottomat 3 – kun mikään ei riitä (2004) päättää trilogian, jonka elokuville yhteistä ovat ihmissuhdeongelmat ja runsaat seksikohtaukset.

Levottomat 3 kertoo traagisen tarinan rikkaasta ja menestyneestä naisesta, jolla on seksiaddiktio.

Jonnalla (Mi Grönlund) menee hyvin. Hänellä on unelmatyö trendikkäässä mainostoimistossa. Hänellä on ihana, rakastava arkkitehtimies ja kaksi suloista lasta. Hänellä on hulppea omakotitalo vauraalla alueella pääkaupunkiseudulla. Ja onhan hänellä myös mallin vartalo.

Mutta jotakin puuttuu. Jonnan elämä tuntuu tyhjältä, merkityksettömältä. Ja lääkkeeksi raastavaan tyhjyyteen tarvitaan seksiä. Paljon seksiä.

Elokuvantekijät ovat ilmeisesti päättäneet, että jos kansalle näytetään seksiä, niin näytetään sitä sitten koko rahalla edestä ja takaa, oikealta ja vasemmalta, ylhäältä ja alhaalta.

Elokuvasta välittyy puhdas tekemisen ilo: nyt luodaan muovisia henkilöhahmoja, kuvataan kauniita ihmisiä, sileää, paljasta hipiää hämärissä huoneissa, komeita kamera-ajoja kesäisessä Helsingissä.

Nyt ei tehdä syvällistä draamaa. Jos tarinasta näyttää muodostuvan liian ennalta-arvattava, niin tehdään siitä saman tien selviö.

Mi Grönlundin lisäksi elokuvassa näyttelevät Nicke Lignell, Jasper Pääkkönen, Amira Khalifa, Saija Lentonen ja Jukka Puotila.

Levottomat 3 – kun mikään ei riitä esitetään Subilla tiistaina 14.03.2023 klo 21.00.

Lisää luettavaa