Tänään tv:ssä: Teattereissa flopannut elokuva tulee televisioon pikavauhtia – Dvd-julkaisu jäi kokonaan väliin

Tänään nähdään televisiossa vuonna 2018 valmistunut Valmentaja.

3.5.2019 05:00

Tuukka Temosen toinen pitkä draamaelokuva avaa katsojalle maailman missä raha tuo valtaa, naiset ovat kauniita ja ystävyys ostettavissa. Elokuva kertoo myös tarinan isän jättämästä pojasta, joka etsii menestystä, huomiota ja omaa miehuuttaan.

Elokuvan tarina kulkee läpi viisi vuosikymmentä. Päähenkilö on suomalainen yrittäjä joka innostuu, tekee ja saa osumia, niin omassa yrityksessään kuin julkisuudessakin. Aina menestys ei tuo mukana onnellisuutta, eikä välttämättä raha riitä täyttämään elämän tyhjiöitä.

Sarasvuon roolissa nähdään Mikko Nousiainen. Muissa rooleissa esiintyvät muun muassa Jukka Rasila, Jaana Saarinen, Iiro Panula, Riku Nieminen ja Tatu Sinisalo.

Tuukka Temosen edellinen elokuva Teit meistä kauniin oli menestys ja sai teattereissa yli satatuhatta katsojaa. Valmentaja joutui kuitenkin tyytymään vain noin kymmenesosaan siitä. Lopuline katsojamäärä oli 11 262 katsojaa. Heikon vastaanoton takia elokuvaa ei julkaistu dvd:nä eikä blu-rayna lainkaan. Nyt se nähdään televisiossa ensiesityksenä.

Valmentaja esitetään Nelosella perjantaina 03.05.2019 klo 21.00. Uusinta maanantaina 06.05.2019 klo 22.30. Katso traileri alta.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia