Tarjoilija sai potkut Hollywood-tähti Emma Thompsonin vuoksi – kuultuaan asiasta näyttelijä soitti esimiehelle

The Children Act

Meniköhän ylireagoinniksi?

Hollywood-tähti Emma Thompson joutui kiusalliseen välikäteen viime viikolla.

60-vuotias arvostettu näyttelijä oli syömässä Mayfairissa, Lontoossa Browns-hotellin ravintolassa julkkisystäviensä kanssa. Ravintolassa on tiukka säännöstö asiakkaiden kohtelusta. Yksi henkilökunnan jäsen ei kuitenkaan malttanut toimia protokollan mukaan.

Tarjoilija kysyi, voisiko Thompson ottaa hänen kanssaan selfien. Näyttelijä kieltäytyi tästä kohteliaasti sanoen, ettei halua olla rasitteena ystävillensä. Tarjoilija jatkoi tämän jälkeen töitään.

Seuraavana päivänä viiden tähden hotelli oli irtisanonut tarjoilijan. Syynä oli selfien pyytäminen. Thompsonin kuultua tästä, hän soitti hotellin johdolle ja pyysi heitä kumoamaan päätöksensä.

Thompson ei tunnetusti pidä selfieistä. Hän sanoi vuonna 2014, ”ettei voisi kuvitellakaan selfien ottamista kenenkään kanssa. Jumala sentään. Se veisi narsismin sanoinkuvaamattomiin äärimmäisyyksiin. Ei, hankkikaa kaikki elämä.”

Vielä ei ole tiedossa, onko hotelli kumonnut päätöksensä. Se ei suostunut tiedottamaan asiasta vedoten sekä henkilökunnan että asiakkaiden yksityisyydensuojaan.

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut