Taru sormusten herrasta -Aragornin rooliin aikoinaan tarkoitettu Stuart Townsend pidätettiin (kuva)

Kaksikko jo sopinut.

Irlantilainen näyttelijä Stuart Townsend pidätettiin viime viikolla kodistaan Santa Monicassa, Kaliforniassa. Hänen piti olla aikoinaan Taru sormusten herrasta -elokuvien Aragorn, mutta viime hetkellä rooli menikin Viggo Mortensenille. Tiettävästi ohjaaja Peter Jacksonin mielestä Townsend oli vielä tuolloin liian nuoren näköinen rooliin.

Townsendin ja hänen vaimonsa välillä sattui jonkinlainen fyysinen välikohtaus. Townsend ei päästänyt vaimoaan poistumaan paikalta heidän riidellessään.

Naapurit havahtuivat välikohtaukseen ja soittivat hätänumeroon, koska pariskunnan talosta oli kuulunut huutoa. Poliisien saapuessa paikalle riita oli edelleen meneillään.

Poliisit erottivat kaksikon toisistaan, jolloin Townsend oli sanonut vaimolleen, ettei tämä kertoisi mitään (poliiseille). Kuulusteluissa selvisi, että Townsend oli ottanut vaimoaan jossain vaiheessa kiinni käsistä ja estänyt tätä lähtemästä.

Näyttelijä pidätettiin kotiväkivallasta, mutta hän pääsi vapaaksi 50 000 dollarin takuita vastaan. Pariskunta on jo tiettävästi sopinut asian.

Alla pidätyskuva.

Lähde: TMZ

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut