Tässäpä mielenkiintoinen vaihtoehto tulevan Star Wars -seikkailun ohjaajaksi

Ohjaaja itse ei ole kuitenkaan täysin lämmennyt ajatukselle.

Star Warsin omistavan Lucasfilm-yhtiön siirtyessä Walt Disneyn omistukseen, yhtiön pomoksi nousi Kathleen Kennedy, joka on toiminut myös tuottajana elokuvissa Star Wars: The Force Awakens ja Rogue One: A Star Wars Story, sekä tulevassa Star Wars: The Last Jedissä. Kennedyllä on siis paljon päätösvaltaa yhtiöllä, joten hänen puheillaan ja toiveillaan on iso merkitys. Hän on esimerkiksi mukana ohjaajien valinnassa ja heidän erottamisessa.

Uudessa Newshubin haastattelussa Kennedy on paljastanut, että hän ja Lucasfilm ovat tarjonneet ohjausmahdollisuutta Thor: Ragnarök -ohjaaja Taika Waititille. Kennedy sanoi Waititin olevan hänen mielestään täydellinen valinta Star Warsin ohjaajaksi.

– Rakastaisin sitä, jos hän ohjaisi Star Wars -elokuvan! Mielestäni hänestä löytyy juuri oikeaa herkkyyttä. Oli todella hienoa nähdä hänen astuvan Marvelin elokuvauniversumiin ja miten hän teki hienoa työtä Thorin kanssa, Kennedy hehkutti.

Kun Waititilta aiemmin kysyttiin, haluaisiko hän tehdä Star Wars -elokuvan, hän vastasi ettei ole idiootti ja että kuka sanoisi ”ei” Tähtien sodalle? Waititi on kuitenkin sanonut myös, ettei haluaisi ohjata Star Warsia, sillä hän ei usko, että saagassa olisi tarpeeksi tilaa hänen komediahengelleen ja improvisaatiolleen. Hän heittikin Twitterissä julman vitsin, ettei tekisi Star Warsia, sillä hän haluaa ohjata elokuvansa loppuun. Tällä Waititi viittasi siihen, kuinka Lucasfilm erotti Solo: A Star Wars Story -elokuvan ohjaajat, koska heidänkin työnsä pohjautui pitkälti improvisaatioon ja komediaan.

Saa nähdä, tekeekö Taika Waititi joskus Star Wars -elokuvan. Lucasfilmiltä selvästi löytyy paikka hänelle, joten se on Waititista kiinni, tarttuuko hän tilaisuuteen.

Kuva elokuvasta Tähtien sota: Episodi IV – Uusi toivo.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut