The Rock presidentiksi? Dwayne Johnson uskoo pyrkivänsä, jos saa tarpeeksi kannatusta

Skorpionikuninkaasta presidentiksi.

28.4.2021 23:45

The Guardian uutisoi, että entinen vapaapainija, näyttelijä Dwayne Johnson, 48, olisi valmis pyrkimään Yhdysvaltain presidentiksi, jos saisi tarpeeksi kannatusta.

Hän on vihjaillut asiasta jo vuosia, mutta hän vaikuttaa olevan ilmeisen vakavissaan edelleen. ”Minulla on tavoitteena yhdistää kansa, ja minusta tuntuu myös, että jos se on mitä ihmiset haluavat, niin teen sen”, Johnson sanoi Today Show’n haastattelussa.

Kommentti viittasi vähän aikaa sitten tehtyyn verkkokyselyyn, jossa jopa 46 prosenttia yhdysvaltalaisista harkitsisi äänestävänsä Johnsonia presidentiksi.

Lukuisat näyttelijät ja viihdetaiteilijat ovat päässeet korkeisiin poliittisiin virkoihin Yhdysvalloissa. Kuuluisimpia esimerkkejä lienevät näyttelijä Arnold Schwarzenegger, joka valittiin Kalifornian kuvernööriksi, näyttelijä Ronald Reagan, joka valittiin presidentiksi, sekä tietysti reality-tähti Donald Trump, josta myös tuli presidentti. Suomessa eduskuntaan on päässyt muun muassa muusikko Mikko Alatalo.

Johnson muistetaan esimerkiksi uusista Jumanji -elokuvista. Hänet tullaan näkemään seuraavaksi Black Adam -supersankarielokuvassa.

Lisää luettavaa