WarnerMedian pomo kertoi Justice Leaguen tulevaisuudesta – saako leffa jatko-osansa?

Saavatko fanit taas tahtonsa läpi?

24.3.2021 18:01

Zack Snyder’s Justice League sai juuri ensi-iltansa HBO Maxilla ja HBO Nordicilla. Fanit ovatkin jo vaatimassa jatkoa elokuvalle.

WarnerMedian pomolla Ann Sarnoffilla on kuitenkin aivan muut asiat mielessä, vaikka #RestoreTheSnyderVerse trendaakin somessa.

– Se on mukavaa, että he rakastavat Zackin työtä ja olemme kiitollisia hänen työstään DC:n parissa. Olemme iloisia siitä, että hän sai tuoda oman visionsa Justice Leaguesta maailmalle, sillä vielä vuosi sitten se ei kuulunut suunnitelmiimme. Samalla syntyi keskustelua hänen trilogiastaan. Olemme tyytyväisiä tilanteeseen, mutta olemme myös innoissamme multiversumista, jota olemme luomassa supersankareillemme, Sarnoff kertoi.

Warner ei aio tehdä myöskään David Ayerin omaa leikkausversiota Suicide Squadista. Ilmeisesti Snyderin trilogia on samalla haudattu.

– Halusimme antaa Zackille mahdollisuuden viimeistellä hänen visionsa siitä neljätuntisesta elokuvasta, jota ei olisi voitu esittää elokuvateattereihin.

DC:n tuleviin elokuviin kuuluvat Flashin oma elokuva, James Gunnin The Suicide Squad sekä Peacemaker-spinoffsarja HBO Maxille, Robert Pattinsonin tähdittämä The Batman, Dwayne Johnsonin Black Adam sekä Aquamanin ja Shazamin jatko-osat.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa