WarnerMedia päätti David Ayerin Suicide Squadin kohtalosta

Näin siinä sitten kävi.

22.3.2021 22:17

Ensin fanit vaativat #ReleaseTheSnyderCut. Zack Snyder’s Justice League sai ensi-iltansa HBO Nordicilla 18. maaliskuuta.

Samaan aikaan osa faneista on twiitannut #ReleaseTheAyerCutia, eli he haluaisivat nähdä David Ayerin director’s cutin Suicide Squadista. Ja se on vieläpä olemassa. Siitä puuttuu vain joitain visuaalisia efektejä.

Elokuvahan on huono. Huhut kertovat, että elokuvasta tuli sen takia huono, koska studiomogulit päättivät viime metreillä leikata elokuvan viimeisen leikkausversion trailerit tehneen porukan kanssa. Se ei ollut fiksu päätös, sillä elokuva on täynnä teknisiä virheitä. Ja se on tosiaan huono.

Ayer twiittasi viime lokakuussa omasta versiostaan: ”Se on helvetin upea!” Hän oli katsonut sen pitkästä aikaa.

WarnerMedia Studiosin pomo Ann Sarnoff paljasti hiljattain Ayer Cutin kohtalon.

– Emme aio tuottaa David Ayerin leikkausversiota Suicide Squadista.

Yksinkertaisen yksiselitteistä.

Jared Leto, Margot Robbie ja Joel Kinnaman ovat Ayerin puolella ja haluaisivat nähdä Ayer Cutin. Ymmärrettävää, sillä Leton Jokeri leikattiin käytännössä elokuvasta ulos.

James Gunn viimeistelee kuitenkin parhaillaan The Suicide Squadia, joka on Ayerin elokuvan kevyt reboot, joten Ayerin versio kilpailisi suoraan Gunnin elokuvan kanssa. On ymmärrettävää, ettei Warner halua julkaista Ayerin visiota ainakaan samaan aikaan – jos koskaan.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa