Toimituksen suosikit: Enemmän ja vähemmän odotettuja jatko-osia

Viikonlopun kolmesta uutuuselokuvasta kaksi on jatko-osia. Toista ei kukaan oikeastaan pitänyt tarpeellisena, toista on odotettu kuin kuuta nousevaa. Vaan kuinka niille kävikään Episodin toimituksen suosikkitaulukossa?

6.9.2019 14:39

Vuoden 2010 Toy Story 3 toi rakastetun animaatiosarjan niin tyhjentävään päätökseen, että uutinen jatko-osasta aiheutti lähinnä käsi/naama-reaktioita. Toy Story 4 osoittautui kuitenkin ihastuttavaksi tulokkaaksi, joka sekä jatkaa lelusankareiden tarinaa että tuo niille uudenlaista päätöstä.

Olen kuka haluat on kiehtova ranskalaisdraama, josta on vaikea sanoa, onko se lintu vai kala. Totuus, valhe ja fantasia sekoittuvat kuin Internetissä vain voi. Yksi paha epäuskottavuus siinä kuitenkin on: kuka ihme haluaisi jättää Juliette Binochen?!

Andy Muschiettin ensimmäinen osa Stephen Kingin kauhujärkäleestä oli iso hitti vuonna 2017, ja sai odottamaan jatkoa vesi kielellä. Osa kuitenkin pettyi Se: Toinen luku -leffan nähtyään, koska se ei tavoittanut ensimmäisen luvun tunnelmaa. Vähemmän muutosvastarintaiset kuitenkin nauttivat siitäkin.

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia