Tom Hardy kiusoittelee faneja Venom-elokuvassa nähtävällä Spider-Manilla

Hurjaa! Emme malta odottaa.

Tom Hardy ja ohjaaja Andy Serkis ovat hiljalleen tuomassa Venom: Let There Be Carnagea valkokankaille. Spider-Man-pahiselokuva sijoittuu Sonyn omaan Spider-Man-universumiin, mutta siellä ei ole vielä Hämähäkkimiestä. Vai onko?

Voisiko MCU:n Spidukkaa näyttelevä Tom Holland vierailla Sonyn universumissa? Ainakin sillä on jo kiusoiteltu moneen otteeseen.

Hardy kiusoitteli Hämähäkkimiehen ja Venomin kohtaamisella jo vuosi sitten, joten miekkoselta kysyttiin asiasta tuoreessa haastattelussa.

– Siinä kuvassa näkyvät pienet hämisjalat roikkuvan Venomin suusta, eikö vain? Ainahan nyt mies voi haaveilla, Hardy kertoo ComicBookin haastattelussa.

– Tietenkin tämä kohtaaminen on aina mielessämme. Katsokaa sitä kuvaa! Hämiksen pikkujalat roikkuvat Venomin suusta. Se on epäilemättä tarkoin harkittu kuva.

Haluaisiko Hardy päästä puraisemaan Spider-Mania?

– Pelkästään Hämistä, en haluaisi purra Tomia. Rakastan sitä miestä.

Venom 2:ssa nähdään tuttu Daily Bugle -lehden logo. Se on J. Jonah Jamesonin lehden nimi. Jameson nähtiin Sam Raimin ohjaamissa ja Tobey Maguiren tähdittämissä Spider-Maneissa. Jamesonia näyttelee J. K. Simmons.

Sattumoisin Simmons näyttelee myös MCU:n Jamesonia. Hän on Spider-Man: Far From Homessa sekä tulevassa Spider-Man: No Way Homessa.

Raimi ohjaa tulevan Doctor Strange in the Multiverse of Madnessin, jossa tullaan näkemään eri aikajanojen Marvel-hahmoja. Myös No Way Homessa nähdään pahiksia (ja muita Hämähäkkimiehiä?) vanhoista Spider-Maneista. Yhdistääkö Doctor Strange lopulta MCU:n ja Sonyn universumin vai onko kaikki vain yhtä suurta sattumaa?

– Halusimme kiusoitella aivan pikkuriikkisen, mutta emme halunneet uppoutua vielä liian syvälle, koska tämän tarinan taustalla on aivan liian paljon tavaraa, ohjaaja Serkis kertoo.

– Eihän Venom-tarinaa voi tehdä ilman Spider-Mania? Hän on jossain siellä. Jotain suurta tulee tapahtumaan, mutta joudumme odottelemaan ja rakentelemaan hieman. Odottelemme, että tiettyjä asioita tapahtuu. Sitä ennen meidän piti tehdä Venom 2. Kohtaaminen on kuitenkin aina mielessämme; missä vaiheessa pääsen syömään Spider-Manin, Hardy kysyy.

Venom: Let There Be Carnagen ensi-ilta on näillä näkymin 22. lokakuuta. Spider-Man: No Way Homen 17. joulukuuta ja Doctor Strange in the Multiverse of Madnessin ensi-ilta on maaliskuussa 2022.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut