Tom Hollandin ja Daisy Ridleyn julkaisukelvoton dystopialeffa julkaistaan sittenkin – kuvattiin jo vuonna 2017

Tätä leffaa on saatu odottaa pitkään.

9.2.2020 12:53

Chaos Walking -niminen nuorille aikuisille suunnattu dystopiaelokuva kuvattiin jo vuonna 2017. Sen pääosissa ovat vielä tuohon aikaan melko tuntemattomat Daisy Ridley ja Tom Holland. Nähdäänpä siinä myös Mads Mikkelsen.

YA-genre oli kuolemassa tuolloin, joten Chaos Walking tuomittiin jo etukäteen epäonnistumaan. Eikä siinä kaikki, sillä studiopomot leimasivat elokuvan julkaisukelvottomaksi, joten siihen piti tehdä massiivisia lisäkuvauksia. Ensi-illan piti olla huhtikuussa 2019.

Uudelleenkuvaukset osoittautuivat ongelmallisiksi, sillä Holland oli juuri käynnistämässä Marvel-uraansa Spider-Manina ja Ridley Star Wars -universumin Reynä. Elokuva putosi tuotantohelvettiin.

Uudelleenkuvauksia päästiin tekemään vasta huhtikuussa 2019. Uudesta julkaisupäivämäärästä ei kuitenkaan kuulunut mitään.

Elokuvan on ohjannut Doug Liman, joka teki erinomaisen Edge of Tomorrow’n, The Bourne Identityn ja Mr. & Mrs. Smithin. Liman on kutsunut elokuvaa uransa vaikeimmaksi.

Nyt leffalle on asetettu uusi ensi-iltapäivä: tammikuun 22. 2021. Ikävä kyllä tammikuu on elokuvien kaatopaikkakuukausi. Tammikuussa julkaistaan yleensä sellaiset elokuvat, jotka on tuomittu floppaamaan.

Lähde: Cinemablend

Lisää luettavaa