Venom-tähti Woody Harrelson tappeli ja löi baarissa – näyttelijän vaatimusta ei kunnioitettu

out of the furnace woody harrelson

Pinna paloi!

Woody Harrelsonilla menee nykyään lujaa elokuvarintamalla, sillä hänet on nähty hittielokuvissa toisensa perään. Nyt tähdellä meni aika lujaa myös yksityiselämässä.

Washington Postin mukaan Harrelson oli ollut asiakkaana washingtonilaisessa baarissa, jossa hän päätyi tappeluun. Nujakka oli alkanut pienestä.

Väitetysti baarin asiakas oli ottanut kuvia Hollywood-tähdestä ja hänen tyttärestään. Huomattuaan tämän näyttelijä käveli ”paparazzin” luokse ja pyysi häntä poistamaan kuvat. Vaatimus johti sanalliseen riitelyyn johtaen siihen, että asiakas päätti käydä Harrelsonin kimppuun. Tämän jälkeen Hollywood-tähti löi hyökkääjää itsepuolustukseksi, jonka seurauksena häirikkö perääntyi tilanteesta toiseen huoneeseen.

Harrelsonin itsensä puolustaminen pitänee paikkansa, sillä syytteitä ei ole nostettu. Washingtonin poliisi on niin ikään samalla kannalla Harrelsonin kanssa siinä, että hän puolusti itseään. Kukaan ei myöskään loukkaantunut nujakassa.

Harrelson nähdään seuraavaksi pahiksen roolissa elokuvassa Venom: Let There Be Carnage. Se saa ensi-iltansa 22. lokakuuta. Alla elokuvan traileri.

Lue myös: Nyt Amazon Primessa: Näyttelijätär oli kuolla kuvauksissa – kukaan ei tajunnut ettei kyse ole näyttelemisestä – Episodi.fi

YouTube video

Lähde: Washington Post

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut