Vielä hetken Netflixissä: Kovasti kehuttua rikosleffaa varjostaa häpeällinen kohu – myös vastanäyttelijä haukkui leffan tähden

IMDb-arvosana on 7,6.

Netflixin valikoimasta löytyy vielä hetken komiikallakin ladattu rikoselokuva Baby Driver (2017)

Tarinassa sileäkasvoinen Baby on pakokuski ja musiikkinisti, joka on velkaa rikollispomolle. Hänellä olisi enää yksi keikka ajettavana, mutta sitten kaikki menee päin mäntyä.

Elokuva on Kevin Spaceyn viimeinen iso leffa ennen hänen joutumistaan keskelle seksuaalisen häirinnän kohua. Monet ovat syyttäneet häntä epäsopivasta käytöksestä. Yhdestä tapauksesta käydään parhaillaan oikeudenkäyntiä.

Leffassa nähtävä Jon Bernthal ei myöskään ylistä kokemuksiaan Spaceyn kanssa.

– Menetin valtavasti kunnioitusta häntä kohtaan, Bernthal sanoi radiohaastattelussa.

Bernthal kertoi saaneensa Spaceystä huonon mielikuvan Baby Driverin kuvauksissa. Hän harmitteli asiaa, koska oli Spaceyn fani. Bernthal oli nuorena näyttelijänä nähnyt Spaceyn teatteriesityksessä Lontoossa, jonka hän kertoi muuttaneen hänen elämäänsä.

– Kun näin minkälainen mies hän oli kollegana – menetin kaiken kunnioituksen häntä kohtaan ja olin valtavan pettynyt, Bernthal mietti.

– Hän oli kiusaajan oloinen. Paheksuin hänen käytöstään joitakin kuvauksissa olleita ihmisiä kohtaan, Bernthal jatkoi.

Näyttelijä sanoi olleensa iloinen, kun pääsi lopulta pois kuvauksista. Seksuaalista häirintää hän ei kuitenkaan kuvauksissa nähnyt.

Elokuva poistuu suoratoistopalvelusta 13.11.2019.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut