Vielä hetken Netflixissä: Neljän tähden supersankarileffa vuodelta 2018 – elokuvan outo luonnonilmiö ei ole tarua vaan totta

IMDb-arvosana on 6,9.

Netflixin valikoimasta on poistumassa supersankarielokuva Aquaman (2018).

Amfibinen supersankari Arthur Curry oppii, mitä Aquamanilta vaaditaan, kun hän joutuu tekemään lopun Atlantiksen kuninkaan sodasta pinnan yläpuolista maailmaan vastaan.

Episodin neljän tähden arvostelussa sanottiin näin:

Aquamania ei voi paljosta syyttää, mutta se on liian pitkä. Lähes kaksi- ja puolituntinen elokuva ei varsinaisesti laahaa, mutta olisi sitä voinut vähän trimmata lyhyemmäksi ja napakammaksi. Meran ja Arthurin romanssi ei myöskään sykähdytä. Elokuva on parhaimmillaan kun Mera ja Arthur seikkailevät samanarvoisina kumppaneina, sillä Heardin ja Momoan kemiat toimivat ja parin naljailu on nautinnollista katsottavaa. Aquaman on joulun viihdyttävin seikkailuelokuva, jolle kannattaa antaa mahdollisuus, sillä se vie matkalle merten syvyyksiin.”

Näyttelijöinä nähdään Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Nicole Kidman, Temuera Morrison, Dolph Lundgren, Ludi Lin sekä Randall Park. Ohjauksen hoitaa James Wan.

Leffassa nähdään vedenalaisia vesiputouksia. Sellaisia on merissä oikeasti vesikerrosten tiheyserojen ansiosta.

Elokuva poistuu suoratoistopalvelusta 14.10.2020. Alla traileri.

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut