Voivatko The House of the Dragonin nuoret näyttelijät palata? Sarjan vetäjä vastasi

Uskoi eri näyttelijöillä aloittamisen olleen paras ratkaisu.

27.9.2022 08:30

The House of the Dragonin kuudennessa jaksossa ei enää ollut näyttelijöinä Milly Alcockia eikä Emma Careyta. Heidän hahmonsa ottivat kontolleen tästä eteenpäin Emma D’Arcy ja Olivia Cooke. Syynä näyttelijävaihdoksiin oli hahmojen ikääntyminen.

Jotkut fanit eittämättä pohtinevat, voisivatko Alcock ja Carey vielä palata sarjaan. Variety kysyi asiasta sarjan vetäjältä Ryan Condalilta.

– Katsokaas, en tiedä, Condal vastasi.

– He eivät ole osa sitä tarinaa, jota kerromme, vielä. Emme tee sitä juuri nyt, mutta aina on mahdollisuus heidän paluulleen tulevaisuudessa, hän jatkoi.

Alcockia ja Careyta ei kuitenkaan ole ainakaan tällä hetkellä tarkoitus tuoda takaisin, mutta se voi silti tapahtua.

– On asioita, joita emme ole täysin ratkaisseet, Condal kertoi.

– En sulje ovea miltään. Vastasiko tämä kysymykseen, Condal tuumi.

Condalin mielestä nuorilla näyttelijöillä aloittaminen oli paras ratkaisu.

– Niin mahtavia kuin Emma D’Arcy ja Olivia Cooke ovatkin, he eivät olleet niitä ihmisiä, jotka aloittivat tarinan. Se oli varmasti asia, josta stressasimme paljon. Mielestäni onnistuimme. Kaikki neljä tekivät sarjassa mahtavan suorituksen. Olen todella ylpeä heistä kaikista, Condal ylisti neljää näyttelijää.

Mainittakoon, että House of the Dragonin toinen vetäjä Miguel Sapochnik ei ole enää mukana seuraavalla kaudella. Jos Condalia on uskominen, hätää ei kuitenkaan ole.

Condal kirjoittaa parhaillaan toista kautta, ja hän kertoo olevansa innoissaan tarinasta. Toisella kaudella ei myöskään luultavasti tapahdu enää näyttelijävaihdoksia, sillä luvassa ei ole enää suuria aikahyppyjä.

Lue myös: House of the Dragonin 18-vuotias näyttelijätär pelkäsi seksikohtausta – vastanäyttelijä oli 30 vuotta vanhempi mies – Episodi.fi

Lähde: Uproxx

Lisää luettavaa