Will Smith oli aikoinaan lähellä tappaa isänsä perheväkivallan takia

Smithillä on ollut traumatisoiva lapsuus.

Will Smith on kirjoittanut muistelmateoksen nimeltä Will. Kirja ilmestyy ensi viikolla ja siinä on melko muhkeita paljastuksia.

Eräs kirjan synkimmistä tarinoista liittyy Smithin isään.

– Isäni oli väkivaltainen, mutta hän oli aina mukana kaikissa peleissä, näytelmissä ja muissa jutuissa. Hän oli alkoholisti, mutta hän oli selvänä jokaisen elokuvani ensi-iltanäytöksessä, Smith kertoo.

– Hän kuunteli jokaisen levyni. Hän vieraili jokaisessa studiossa. Ja tällä samaisella perfektionismillaan hän terrorisoi perhettään.

Smith näki yhdeksänvuotiaana, kuinka hänen isänsä hakkasi äidin, ja tämä kokemus muutti miehen pysyvästi.

– Näin yhdeksänvuotiaana kuinka isäni löi äitiäni niin kovaa, että hän kaatui maahan. Näin äitini räkivän verta. Se hetki makuuhuoneessa muokkasi minua ihmisenä eniten.

– Kaikki mitä olen sen jälkeen tehnyt ja saavuttanut, on ollut anteeksipyyntöä äidilleni. Minä petin hänet tuona hetkenä. En pystynyt puolustamaan äitiäni. Olin pelkuri, Smith kertoo.

Smithin vanhemmat erosivat, kun hän oli teini. Virallisesti avioero astui voimaan vuonna 2000. Vaikka Smith pysyi läheisenä isänsä kanssa, hän myöntää himoinneensa kostoa.

Smith joutui hoitamaan isäänsä, kun hän sairastui syöpään. Juuri tämä ajanjakso nosti pimeät tunteet pintaan.

– Pimeys sisälläni heräsi eräänä iltana, kun työnsin isääni pyörätuolissa kohti vessaa. Makuuhuoneen ja vessan välillä on portaikko. Olin jo lapsena luvannut, että jonain päivänä kostan sen, mitä hän teki äidilleni. Lupasin, että kun olen tarpeeksi iso ja vahva, kun en ole enää pelkuri, tapan hänet.

– Pysähdyin rappusten yläpäähän. Olisin voinut työntää hänet alas ja päästä helposti pälkähästä. Vuosikausia kestänyt kipu, viha ja inho nousi pintaan, mutta onneksi se myös katosi saman tien. Pudistin päätäni ja työnsin isukkini vessaan.

Smithin isä kuoli vuonna 2016.

Lähde: Uproxx

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut