Will Smith sanoi tätä leffaansa ”tuskaisimmaksi pettymyksekseen”

IMDb-arvosana on 4,8.

Televisiosta esitetään tänään elokuva, jota ei järin arvosta edes sen päätähti Will Smith. Kyseessä on tietysti After Earth (2013), jossa Smith näyttelee yhdessä poikansa Jaden Smithin kanssa. Ohjaajana toimii topeista ja flopeistaan tunnettu M. Night Shyamalan.

Tarinassa isä ja poika haaksirikkoutuvat Maahan. Isä haavoittuu hengenvaarallisesti, joten pojan on lähdettävä etsimään lähetintä, joka on heidän ainoa mahdollisuutensa pelastua.

Episodin kahden tähden arvostelussa kirjoitettiin näin:

After Earth sisältää sen verran paljon höpöhöpötiedettä ja liirumlaarumhenkevyyttä, että sitä on moitittu scientologia-propagandaksi. Elokuvan ongelma ei kuitenkaan ole siinä, että se yrittäisi vaivihkaa syöttää jonkinlaista ideologiaa, vaan siinä, että siitä puuttuu kaikki henki ja elämä. Loppu yllättänee vain ne, jotka vielä odottavat Shyamalanilta jotain yllättävää. Siedettävästä pituudestaan huolimatta jähmeä kerronta laahaa, ja James Newton Howardin mahtipontinen musiikki yrittää turhaan tuoda siihen pakotettua vaikuttavuutta. Kaikesta paistaa läpi, että kyseessä on vain Smithien egotrippiprojekti.”

Smith on itse sanonut elokuvaa tuskallisimmaksi pettymyksekseen koko urallaan. After Earth näkyy Subilta kello 22.35.

Voit katsoa täältä listan ja videon elokuvista, joita näyttelijät katuvat.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut