Yleisö valitsi suosikkinsa uudeksi James Bondiksi – Tom Hardy ja Henry Cavill seurasivat perässä

Hänestä ei todennäköisesti tule Bondia.

26.8.2023 06:00

Brittiyleisöltä kysyttiin, kenen pitäisi olla seuraava James Bond. Valituksi tuli nimi, joka on pyörinyt spekulaatiokeitoksissa jo vuosia. Hänestä ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin ole tulossa Bondia, sillä neuvottelut eivät aikoinaan johtaneet konkretiaan.

Brittiyleisön suosikki uudeksi Bondiksi on Idris Elba. 007-kyselyyn osallistui 3500 brittiläistä henkilöä, jotka olivat tiettävästi myös Bond-faneja.

Vielä ei ole tiedossa, kuka on uusi James Bond. Vaikka Elba on pyörinyt sitkeästi spekulaatioissa, hänestä ei mitä todennäköisimmin ole tulossa uutta 007-agenttia. Huhujen perusteella Barbara Broccoli olisi kuitenkin kelpuuttanut hänet rooliin.

Idris Elba sarjassa Luther.

Neuvottelut Elban kanssa kestivät niin kauan, että Elba ajautui sitä kautta epävirallisesti mukaan uuden Bondin etsintään. Hän on tiettävästi ainakin ehdottanut tekijöille näyttelijöitä rooliin.

Elba sai 007-kyselyssä 17,5 prosentin kannatuksen, ja heti hänen kannoillaan 16,6 prosentin kannatuksella oli Tom Hardy. Kaksikon seurana oli vielä Henry Cavill 16,5 prosentin kannatuksella.

Aaron Taylor-Johnson.

Yksi spekulaatioiden keskeisimmistä nimistä on ollut 33-vuotias Aaron Taylor-Johnson. Hän huhutusti onnistui hyvin koe-esiintymisessään, joka ei ole helppo tehtävä.

Lue myös: Yhdytkö tähän? Yleisö valitsi kaikkien aikojen 007-elokuvan – Episodi.fi

Lähde: NME, Metro

Lisää luettavaa