Antonio Banderas perusti teatterin, mutta teki erikoisen päätöksen sen toiminnan suhteen – Pyrkii nostamaan paikallista turismia

Kärsimys ja kunnia

Kiinnostava lähestymistapa.

El País uutisoi näyttelijä Antonio Banderaksen uudesta teatterihankkeesta. Banderas perusti Teatro del Soho Caixabank -nimisen teatterin Malagaan, jossa on nähty jo kaksi menestyksekästä musikaaliproduktiota: A Chorus Line ja Company.

Banderas sanoo, että Company -musikaalia työstettiin yhdessä edesmenneen Stephen Sondheimin tiimin kanssa. Tarkoitus oli lähettää tallenne esityksestä Sondheimille, koska hän ei uskaltanut enää matkustaa, mutta musikaalilegenda ehti kuolla ennen esityksen ensi-iltaa.

Banderas on kuitenkin kehitellyt mielenkiintoisen periaatteen: kun esitykset lähtevät kiertueelle, hän ei itse näyttele niissä. Jos Banderaksen haluaa nähdä näyttämöllä, on matkustettava Malagaan katsomaan kyseistä esitystä. ”Ensin minun on arvostettava omaa Soho-teatteriani. Kun se ei enää tarvitse minua, saa nähdä. Nyt se kuitenkin tarvitsee minua. Jos esiinnyn muualla, tapan sen mitä teen Malagassa. Se on veto: näet minut vain siellä”, Banderas sanoo.

”52 prosenttia teatterin yleisöstä tulee kaupungin ulkopuolelta, mikä todistaa minun olevan oikeassa”, Banderas sanoo. Kun häneltä kysyttiin, miksei hän valinnut jotakin suurta draamaroolia, jossa olisi voinut loistaa näyttelijänä enemmän, Banderas vastasi, että musikaalit tekivät hänestä näyttelijän. Hän mainitsee nimeltä ainakin Jesus Christ Superstarin ja Hairin.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut