Bruce Willisin shokkidiagnoosi: sairastaa aivojen toimintahäiriötä, jättää näyttelemisen

Ikäviä uutisia Brucen faneille.

30.3.2022 19:51

Bruce Willisin tytär Rumer on julkaissut Instagramissa kirjoituksen, jossa hän kertoo isänsä sairastavan afasiaa ja sen takia jättävän näyttelemisen.

Suora lainaus Wikipediasta:

”Afasia tarkoittaa puheen ymmärtämisen ja tuottamisen vaikeaa häiriötä, joka johtuu dominantin aivopuoliskon toimintahäiriöstä, vaikka älykkyys sekä aisti- ja lihastoiminnot ovat normaalit. Afasialla tarkoitetaan myös mitä tahansa aivovammasta johtuvaa kielellistä häiriötä, kuten sanasokeutta, sanamykkyyttä tai kirjoituskyvyttömyyttä. Afasian syitä ovat muun muassa aivoinfarkti, aivoverenvuoto, erilaiset aivovammat, dementia ja etenevät aivosairaudet.”

Rumer kertoo isällään olevan terveydellisiä huolia. Brucella on hiljattain diagnosoitu afasia, joka vaikuttaa hänen kognitiivisiin taitoihin.

– Tämä on haastavaa aikaa perheellemme. Arvostamme rakkauttanne, myötätuntoanne ja tukeanne. Elämme päivän kerrallaan vahvana perheyksikkönä. Halusimme kertoa tämän Brucen faneille, koska tiedämme, kuinka paljon hän merkitsee teille ja te hänelle, Rumer kirjoittaa.

Alla Rumerin Instagram-julkaisu.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia