Dave Bautistalta kysyttiin kaverinsa James Gunnin DC-universumista: ”Tekisin sen ilmaiseksi”

Bautistalla pyyhkii Hollywoodissa hyvin.

5.2.2024 16:59

Dave Bautista ilmoitti lähtevänsä Marvelilta samalla kuin hänen kaverinsa James Gunn. Se on ymmärrettävää, nimittäin Bautista on kertonut usein, kuinka hän kiittää yksinomaan Gunnia menestyksekkäästä Hollywood-urastaan.

Gunn ja Peter Safran perustivat DC Studiosin, jonka kautta uusi DC:n supersankariuniversumi syntyy. DC Studiosin ensimmäinen elokuva on vuonna 2025 ensi-iltansa saava, Gunnin tekemä Superman: Legacy.

Bautista näytteli Gunnin Guardians of the Galaxyissä Draxia, joten nähdäänkö hänet myös DC:n puolella? Bautistalta kysyttiin, nähdäänkö hänet ensin WWE:n Hall of Famessa vai DC Universen elokuvassa tai sarjassa?

– En pysty antamaan rehellistä vastausta, koska olen jo jutellut Hall of Famesta. Valintani on siis WWE Hall of Fame. Minun piti päästä Hall of Fameen jo viime vuonna, mutta kuvasimme elokuvaa Etelä-Afrikassa enkä päässyt paikalle.

– En ole vielä puhunut Jamesille DC Universestä. Rakastaisin kyllä työskennellä hänen kanssaan uudelleen, oli projekti sitten DC Universen tai ei. Rakastan sitä miestä.

– Mutta tekisinkö töitä hänen kanssaan? Tekisin sen ilmaiseksi. Emme ole vain vielä keskustelleet aiheesta. Olen kuitenkin avoimin mielin sen suhteen, ja olen ilmaissut kiinnostukseni hänelle, Bautista kertoo.

Lähde: Screenrant

Lisää luettavaa