DC:n supersankaritiimin tulevasta elokuvasta uusi traileri

Batman ja kumppanit kohtaavat digimöröt ensi kuun Justice Leaguessa!

9.10.2017 13:45

Justice League on DC Comicsin luoma supersankariryhmä, johon kuuluvat Batman, Superman, Wonder Woman, Cyborg, Flash ja Aquaman. Elokuva on eräänlainen huipennus DC:n aloittamalle, Marvel Cinematic Universea matkivalle leffauniversumille, jonka edellisistä osista vain Wonder Woman -filmi sai positiivisen vastaanoton. Monet ovat menettäneet toivonsa DC-leffojen tulevaisuuden onnistumisesta, mutta on myös niitä, jotka ovat yhä innoissaan elokuvista.

Ensi kuussa kauan odotettu Justice League -leffa vihdoin ilmestyy, ja nyt siitä on julkaistu uusi traileri. Elokuvassa maailman kimppuun hyökkää vaarallisia olentoja, jotka vain supersankarien ryhmä voi pysäyttää. Leffa vaikuttaa yhdistävän DC:n synkkää tunnelmaa keventäviin vitseihin, mikä saattaa toimia tai sitten ei. Digitehosteita näyttäisi olevan paljon, kuten myös toimintaa. Parasta koko trailerissa on kuitenkin taustalla soiva edesmenneen David Bowien Heroes-kappale.

Justice Leagueta tähdittävät Ben Affleck, Gal Gadot, Jason Momoa, Ezra Miller ja Ray Fisher. Ohjauksesta vastaa Zack Snyder, mutta uusintakuvauksia on hoitanut myös Joss Whedon.

Katso uusi traileri alta:

Lisää luettavaa