Deadpool-ohjaajalta uusi lapsilta kielletty sarjakuvaleffa?

Deadpoolin ohjaajana jo hyvin tutuksi tullut Tim Miller julkaisi muutama vuosi sitten lapsilta kielletyn konseptivideon Eric Powellin The Goon -nimisestä sarjakuvasta. Animaatio sai tuolloin kohtalaisen hyvän vastaanoton.

Deadpoolin menestyksen myötä Milleriin on otettu yhteyttä The Goonia koskien. Miller paljasti Colliderille, että oli saanut myös korkeamman profiilin leffatähden vetämään videon ääninäraidan uusiksi.

”Emme ole vielä hylänneet projektia ja olemmekin saaneet muutamia puhelinsoittoja. Nauhoitimme viime viikolla myös uuden ääniraidan sille. Meillä on käsissämme loistava mahdollisuus, joten yritämme kaikkemme, jotta The Goon toteutuisi”, Miller kertoo.

David Fincher sitoutui tuottamaan The Goonin vuonna 2008 Powellin käsikirjoituksen pohjalta. Miller ja Jeff Fowler liittyivät ohjaajiksi mukaan projektiin vuonna 2012. Miller ei ollut vielä tuolloin ohjannut ensimmäistäkään elokuvaa, mutta oli tehnyt visuaalisia töitä Scott Pilgrim vastaan maailma -sarjiskomediaan sekä oli tehnyt omakätisesti koko Fincherin Girl With the Dragon Tattoon upean alkutekstijakson.

Millerillä on tällä hetkellä täysi tohina Deadpool 2:n kanssa, joten nähtäväksi jää milloin hän pääsee The Goonin pariin.

Katso video alta.

YouTube video

Lähde: Comics Alliance

(Episodi/NI)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut