Deadpool-tähti Ryan Reynoldsista: ”Hän vihaa minua”

Reynolds ja Miller eivät taida olla enää puheväleissä.

9.10.2022 10:26

Silicon Valley -sarjastakin tuttu koomikko T.J. Miller nähtiin Deadpoolissa ja Deadpool 2:ssa. Miller näytteli niissä Weasel-nimistä hahmoa. Kolmannessa leffassa hahmoa ei kuitenkaan enää nähdä.

Milleriä on syytetty seksuaalisesta häirinnästä sekä muiden näyttelijöiden kiusaamisesta Silicon Valleyn kuvauksissa. Vuonna 2018 häntä syytettiin väärän pommiuhkauksen tekemisestä, mutta syytteet hylättiin viime vuonna.

Nyt Miller väittää, että millään yllä mainitulla ei ole merkitystä siihen, miksei häntä nähdä enää Deadpoolissa. Millerin mukaan kaikki johtuu siitä, että Ryan Reynolds vihaa häntä.

– Hahmossaan hän oli todella ilkeä minua kohtaan. Ikään kuin olisin ollut Weasel. Hän kysyi minulta, että tiedätkö, mikä sinussa on parasta? Se, että et ole elokuvan tähti, mutta saat juuri niin paljon näkyvyyttä, että voimme leikata pois ja palata takaisin oikean elokuvan pariin, Miller kertoi The Adam Carolla Show’ssa.

– Kuuntelin sitä ja minusta se oli vähän outoa. Poistuin lavasteista, koska kohtaus oli ohi. Kuvaustiimiläiset olivat todella vaivautuneita, Miller kertoo.

– Työskentelisinkö hänen kanssaan uudelleen? En. Toivon hänelle kuitenkin kaikkea hyvää, koska hän on niin hyvä Deadpoolina. On kuitenkin omituista, että hän vihaa minua. Rakastan häntä koomikkona, mutta kaikki muuttui, kun hänestä tuli superkuuluisa ensimmäisen Deadpoolin jälkeen.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia