Haluaisitko omistaa Michael Cainen kullatun Rolexin, timanttikoristeisen sytkärin tai silmälasit? Huutokaupan kohteisiin voi tutustua netissä

Hienoja reliikkejä.

24.1.2022 18:01

Bonhamsin huutokauppa järjestää maaliskuussa huutokaupan, joka koostuu näyttelijä Michael Cainen aarteista. Maaliskuun 2. päivä pidettävässä huutokaupassa myydään lukuisia esineitä Cainen omista kokoelmista.

Huudossa kalleimpia esineitä ovat taideteokset. Marc Chagallin taulun odotetaan nousevan jopa 60 000 euroon. Kallis tulee luultavasti olemaan myös Cainen Rolex, joka on 18 karaatin kultaa: kellon hinta-arvio on 9 600–14 000 euroa. Sytkärin, jossa on sir Michaelin timantein koristellut nimikirjaimet, saa halvemmalla: arviolta noin 1 200–1 800 euroa.

Paramountin alkuperäinen Zulu -juliste vuodelta 1964 pyörii samassa hintaluokassa kuin edellä mainittu sytkäri, kuten myös taulu, jossa on lukuisten Tony-gaalaan osallistuneiden näyttelijöiden, kuten Cary Grantin, Katharine Hepburnin, Maggie Smithin ja James Stewartin nimikirjoitukset.

Arviolta 480–720 euroa tulee maksamaan Cartierin kullattu sytkäri, Salaisen agentin kansio -elokuvan juliste tai pari Cainen ikonisia silmälaseja. Halvin tuote huutokaupassa arvioidaan olevan Tappakaa Carter -elokuvan vinyylilevy, jonka hintahaitari on noin 240–360 euroa.

Sir Michael Caine: The Personal Collection -kohteita pääset ihastelemaan täältä.

Lisää luettavaa