Harvey Keitel sai potkut pääroolista kesken Ilmestyskirja. Nytin kuvausten – Keitel avaa hieman sanaista arkkuaan uudessa haastattelussa

Sudenpesä

Paljoa ei tosin saada irti.

Näyttelijälegenda Harvey Keitel antoi Insiderille haastattelun, jossa keskustelee urastaan, joskin niukkasanaisesti. Hän paljastaa muun muassa, että ainoa jatko-osa, jonka hän olisi halunnut tehdä oli Nunnia ja konnia 2, mutta ei koskaan saanut kutsua. Hän myös vihjasi, että jotain saattaisi olla kehitteillä Quentin Tarantinon kanssa, mutta se jäi hyvin mystiseksi.

Yksi haastattelun mielenkiintoisimpia anteja oli siinä, kun Keitel kertoi hieman omaa versiotaan siitä, mitä tapahtui Francis Ford Coppolan Ilmestyskirja. Nyt -elokuvan kuvauksissa.

Keitel roolitettiin alunperin päärooliin Willardiksi. Elokuvaa ehdittiin jo kuvata, mutta pian hän kuitenkin sai potkut. Tilalle etsittiin nopeasti toinen näyttelijä, lopulta Martin Sheen. Insiderin toimittaja kysyi Keitelin omaa versiota tapahtumista.

”Elämä menee miten menee. En ole surullinen siitä tai inhoa ketään, paitsi sitä, että totuus ei ole ollut selkeä. Ja siitä epäselvästä totuudesta en pidä. En ole suuttunut Francisille, hän teki mitä hänen piti mielestään tehdä. Mutta totuudessa on epäselkeyttä, eikä se ole minusta mukavaa.”

Keitel jatkaa. ”Annan sinulle osan siitä. Elokuvan tekemisestä kertovassa kirjassa sanotaan, että Harvey Keitel ei tykännyt viidakosta. Etten halunnut jäädä viidakkoon. No, Harvey Keitel vietti kolme vuotta Yhdysvaltain merijalkaväessä viidakossa. Joten siinä esimakua.”

Joidenkin lähteiden mukaan Coppola ei pitänyt Keitelin roolityöstä, eikä ajatellut tämän olevan sopiva rooliin.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut