Illan vauhdikas toimintaleffa oli huippumenestys – Dwayne Johnson haukkui silti vastanäyttelijänsä pataluhaksi

IMDb-arvosana on 6,6.

2.9.2022 13:30

Illalla esitetään televisiosta elokuva Fast & Furious 8 (2017).

Hurjapäät-elokuvasarjan kahdeksas osa vie jälleen räjähtävän toiminnan äärelle. Domin ja Lettyn mentyä naimisiin ja Brianin ja Mian vetäydyttyä kuvioista maailmankiertäjien tiimi on löytänyt normaalia muistuttavan elämänmenon. Mutta kun salaperäinen nainen houkuttelee Domin jälleen rikosten poluille, tiimillä on edessään ennennäkemättömiä koettelemuksia.

Leffa oli suuri menestys 1,2 miljardin dollarin lipputuloillaan. Vuonna 2017 sen edelle ylsivät vain The Last Jedi sekä Kaunotar ja hirviö.

Dwayne Johnson vuodatti elokuvan kuvausten jälkeen Instagramissa kokemustaan Fast & Furious 8:n parissa. Hän sanoi, ettei mikään muu elokuvasarja saa häntä niin raivoihinsa kuin tämä. Lisäksi hän moitti joidenkin miesnäyttelijöiden käytöstä ja kutsui heitä pelkureiksi. Hän sanoi, että elokuvan joissain kohtauksissa hänen raivonsa on aitoa.

Tähti ei maininnut nimeltä ketään, mutta ainakin yksi Johnsonia ärsyttävistä näyttelijöistä oli Vin Diesel, joka muun muassa peruutti viime hetkellä joitakin Johnsonille tarkoitettuja kohtauksia. Lisäksi Diesel ei väitetysti tullut kuvauksiin määrättyinä aikoina, jolloin muiden piti odotella häntä jopa kuusi tuntia.

Elokuva on myös Elisa Viihde Viaplayssa. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Pe 02.09.2022 klo 21.00, TV5
  • Su 04.09.2022 klo 00.05, TV5
  • To 08.09.2022 klo 21.00, Kutonen

Lue myös: Dwayne Johnsonilla ei ole aikomusta palata Fast & Furious -sarjaan – Nauroi Vin Dieselin näpäytykselle | Episodi.fi

Lisää luettavaa