Juuri nyt: ohjaaja Bryan Singer saanut potkut Queen -elokuvasta

Ensin ohjaaja katosi.

Hollywood Reporter uutisoi juuri, että ohjaaja Bryan Singer on saanut potkut Queen -yhtyeestä kertovasta Bohemian Rhapsody -elokuvasta. Joulukuun 1. päivä tuotanto keskeytyi Singerin ”odottamattoman epäkäytettävyyden” takia. Muutamien seuraavien päivien aikana studion odotetaan ilmoittavan uudesta ohjaajasta.

 

Ilmeisesti ohjaaja ei tullut toimeen Freddie Mercurya näyttelevän Rami Malekin kanssa, mikä oli syynä Singerin kummalliseen katoamiseen kuvauspaikalta. Malek oli valittanut studiolle Singerin olevan epäammattimainen ja epäluotettava kuvauksissa. Erään lähteen mukaan Queenin manageria näyttelevän Tom Hollanderin kerrotaan jopa eronneensa elokuvasta Singerin käytöksen takia, mutta hänet saatiin suostuteltua takaisin.

 

Singeriä oltiin varoitettu ennen kuvausten alkua epäasiallisesta käytöksestä. Malekin ja Singerin välillä tilanne ilmeisesti äityi niin pahaksi, että Singer paiskasi tavaroita Malekia päin. Yhden sisäpiiriläisen mukaan Singer on väittänyt kärsivänsä post-traumaattisesta stressihäiriöstä kuvauksissa olevien jännitteiden vuoksi.

Hollywoodissa on puhuttu jo pitkään Singerin epäasiallisesta käytöksestä jo vuosien ajan. Useat lähteet ovat väittäneet hänen ahdistelleen seksuaalisesti nuoria miehiä. Mutta kuten yksi nerokas tviitti sanoo: ”Unlike in Queen, this Singer can easily be replaced.”

Kuva elokuvasta Bohemian Rhapsody

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut