Kevin Costner kertoo kaiken Bodyguardin jatko-osasta, jossa prinsessa Dianan oli määrä näytellä: ”Hän halusi suutelukohtauksen”

Elokuvasta olisi tullut menestys.

23.6.2024 12:01

Oscar-voittaja Kevin Costner kertoi Howard Sternin haastattelussa, että Bodyguard todella oli saamassa jatko-osan, jonka pääroolissa olisi nähty itse prinsessa Diana.

”Meidän piti tehdä se”, Costner sanoo. Kun vuotta myöhemmin Diana kuoli onnettomuudessa, julkisuudessa alettiin kirjoittaa siitää, kuinka Dianan oli määrä olla jatko-osassa. Kuningasperhe kuitenkin yritti sammuttaa väitteet ja leimata ne valheeksi.

”Siitä tuli aika rumaa”, Costner sanoo ja kertoo heidän painostaneen elokuvantekijää.

”Aion tehdä Bodyguardin jatko-osan. Sanoin hänelle, että haluaisin rakentaa elokuvan hänen ympärilleen. Olisitko kiinnostunut? Hän vastaa kyllä, ja elämäni tulee muuttumaan. Toisen kerran kun puhuimme, hän kysyi tuleeko elokuvaan suutelukohtaus. Kysyin, haluaako hän, johon Diana vastasi kyllä. En ajatellut rakentaa romanssia hahmojen välille, mukana piti olla aasialainen nainen.”

Costner sanoo, ettei koskaan tehnyt elokuvaa, koska ei voinut kuvitella elokuvaan ketään toista. Katso haastattelu alta.

Lisää luettavaa