Kick-Ass- ja King’s Man -ohjaaja haluaisi tehdä Star Wars -leffan

Tässäpä olisi passeli ohjaaja Star Wars -universumiin.

18.12.2021 14:32

Matthew Vaughn on luonut kaikenlaisia uusia franchiseja. Hän on huikean supersankarileffasarja Kick-Assin sekä King’s Man -agenttileffojen tekijä. Hän haluaisi kuitenkin tehdä myös Star Wars -elokuvan. Eipä Vaughn sanoisi ei Indiana Jonesillekaan.

Hän paljasti tuoreessa haastattelussa olleensa valmis jättämään Kingsmanit tekemättä, mikäli olisi saanut mahdollisuuden tehdä elokuvan Skywalker-saagaan.

– Olisin luovuttanut Kingsmanit ilmaiseksi Lucasfilmille mahdollisuudesta ohjata Star Wars -elokuva. Olisin halunnut olla osa Skywalker-saagaa. Kaikista franchiseista lähimpänä sydäntäni on Star Wars. He eivät kuitenkaan koskaan soittaneet minulle. Ehkä he ajattelevat minun olevan aivan liian villi kortti heidän universumiinsa. Lupaan kuitenkin faneille pitämään huolen, että elokuvani kunnioittaisi Star Warsin perintöä. Suojelisin sitä perintöä, miksi rakastuimme näihin elokuviin.

Vaughn viittaa villillä kortilla siihen, kuinka Star Wars -ohjaajien pesti on ollut melko tuulinen paikka. Phil Lord ja Chris Miller jättivät Solo: A Star Wars Storyn vain muutama viikko ennen kuvausten päättämistä. Colin Trevorrow jätti pestinsä Star Wars: Episode IX:stä ja hänet korvattiin J.J. Abramsilla.

Vaughnin visiot saattavat olla tämän tiedon valossa aivan liian villejä Lucasfilmille.

The King’s Manin ensi-ilta on 7. tammikuuta. Alla traileri.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa