Leffoissakin näytellyt räppistara paljasti surullisen lukeman kaveripiiristään: korona on tappanut monta tuttavaa

Korona ei ole leikin asia.

Muun muassa Kova laki: Erikoisyksikkö -sarjassa sekä lukuisissa elokuvissa näytellyt ikoninen räppäri Ice-T on paljastanut karuja lukemia tuttavapiiristään. Korona on iskenyt todella kovaa räppärin läheisiin.

Ice-T kertoi taannoisessa Jimmy Fallonin haastattelussa COVID-19:n tappaneen ainakin kahdeksan hänen tuttavaansa. Tästä syystä Ice-T perheineen on muuttanut Arizonaan, syrjäseudulle, pois New Yorkin ihmiskontakteista.

Ice-T myöntää olevansa peloissaan viruksen takia ja haluaa puhua siihen liittyvistä asioista julkisesti, koska maailmassa riittää edelleenkin koronan kieltäviä ihmisiä.

– Olen selvinnyt niin monesta asiasta elämäni varrella, enkä todellakaan tahdo kuolla johonkin koronaan. Etenkään nyt, kun meillä on niin nuori tytär. Joten kyllä, olen tietoinen, huolissani ja varovainen. Jos haluatte kutsua sitä peloksi, niin sitä se sitten varmaan on, Ice-T kertoo Fallonille.

– On helppo väittää, etten juuri minä saa sitä, mutta kun tunnet näitä sairastuneita ihmisiä – ja Jimmy, tunnen kahdeksan ihmistä, jotka ovat kuolleet siihen. En todellakaan tarvitse lisää vakuutteluja, jotta ymmärtäisin, miten tästä selvitään.

Myös Ice-T:n vaimon Cocon isä joutui koronan takia sairaalaan. Ice-T kutsuu appiukkoaan Harley-Davidsonia ajavaksi miekkoseksi, joka ei todellakaan käytä kasvosuojia. Appiukko sairasti yhdeksän päivää kotonaan ennen kuin päätyi sairaalaan. Hän joutui suoraan teholle kolmeksi päiväksi ja sen jälkeen kuukaudeksi hotellikaranteeniin.

Katso alta koko videopätkä.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut