Macaulay Culkin kiisti Michael Jacksonin hyväksikäyttäneen häntä seksuaalisesti

”Tämä on totuus.”

Macaulay Culkin joutuu aina välillä kertomaan väleistään edesmenneeseen poplaulajaan Michael Jacksoniin. Tällä kertaa asia tuli esille Esquiren haastattelussa.

– Tämä on totuus – hän ei koskaan tehnyt minulle mitään. En koskaan nähnyt hänen tekevän mitään. Ja varsinkin tässä vaiheessa minulla ei ole mitään syytä salata mitään, Culkin vakuutteli.

– Kaveri on menehtynyt. Se ei ehkä ole tyylikästä, mutta juuri nyt on hyvä aika avautua. Ja jos minulla olisi jotain avautumista, minä varmasti tekisin sen. Mutta ei, en koskaan nähnyt mitään eikä hän koskaan tehnyt mitään, Culkin jatkoi.

Jotkut ovat ihmetelleet Jacksonin ja Culkinin ikäeroa, kun he olivat ystäviä. Aiemmassa haastattelussa vuoden 2019 alussa hän tuumi näin:

– Loppujen lopuksi on melkein helppo sanoa, että se oli outoa tai jotain, mutta se ei ollut koska siinä oli järkeä. Loppujen lopuksi, me olimme vain ystäviä, Culkin teroitti.

Culkin kertoi saaneensa tavallaan vertaistukea Jacksonilta, koska hän oli joutunut käymään samat asiat läpi lapsena. Culkinin mukaan laulaja halusi varmistaa, ettei Culkin jää yksin.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut