Marvel-pomo Kevin Feige paljastaa menestyksen salaisuudet: näin tehdään oikeaoppinen supersankarielokuva

Ant-Man and the Wasp on Marvelin kahdeskymmenes lippukassoilla avausviikonloppunaan ykköseksi noussut elokuva putkeen. Se on myös MCU:n kahdeskymmenes elokuva. Käsittämättömän hurja saavutus.

10.7.2018 10:01

Marvel-pomo Kevin Feige voisi opettaa muille studiolle yhtä ja toista, ja tavallaan hän opettaakiin tuoreessa Daily Newsin haastattelussa. Feige kertoo Ant-Man and the Waspin menestyksestä ja vähän muistakin Marvel-elokuvista.

– Meillä on useita eri versioita käsikirjoituksesta ja lopulta erilaisia leikkauksia elokuvasta, Feige paljastaa.

– Testaamme paljon. Meillä on sellaisia versioita Ant-Man and the Waspista, joista ei voisi hyvää sanoa. Sama pätee kaikkiin elokuviimme. Leikkaamme yhteen materiaalin, katsomme sen ja päätämme mihin suuntaan lähdemme. Sen jälkeen kuvaamme lisämateriaalia (teemme tämän jokaisen elokuvan kohdalla) ja alamme muokkaamaan sitä. Ihmiset eivät oikein ymmärrä minkälainen koko ajan elävä prosessi elokuvanteko lopulta on. Tämäkin elokuva oli aivan erilainen neljä viikkoa sitten.

Tulevaan Avengersiin kuvataan lisämateriaalia kesän aikana. Käsikirjoittajat Stephen McFeely ja Christopher Markus palasivat kässärinsä pariin kesäkuussa, kun ohjaajaveljekset Anthony ja Joe Russo pitivät palaverin leikkaajien kanssa. Elokuva elää siis vieläkin.

Captain Marvelin kuvaukset loppuivat juuri, mutta eiköhän siihenkin vielä tehdä lisäkuvauksia. Spider-Man: Far From Homen kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Lontoossa.

Avengers 4:n jälkeen alkaa Marvelin elokuvauniversumin neljäs vaihe, jota varten tuotannossa on jo yhdeksän elokuvaa seuraaville kahdelle ja puolelle vuodelle.

Lisää luettavaa