Mitä? Jättääkö Tom Holland hyvästit Spider-Manille?

Yllätysuutinen.

Marvel-faneilla on omat Spider-Man-suosikkinsa. Tobey Maguire on joillekin se ainoa oikea, toisille se on Andrew Garfield. Myös nykyinen Spider-Man Tom Holland pärjää hyvin tässä suosikkikisassa.

Fanit eivät malta odottaa näkevänsä Hollandin paluun Spider-Man: No Way Homessa, mutta jääkö se miehen viimeiseksi Spider-Man-elokuvaksi?

Holland ei ole itsekään siitä varma. Ainakin hänen sopimuksensa Disneyn kanssa päättyy nyt.

Entertainment Weekly -lehdessä oli iso No Way Home -juttu, jossa Holland kertoi avoimesti tulevaisuudetaan.

– Olemme tehneet näitä elokuvia jo viisi vuotta. Meillä [pääosakolmikolla Holland, Zendaya ja Jacob Batalon] on uskomaton kaveruussuhde. Olemme olleet yhdessä aivan alusta saakka. Olemme tehneet yhdessä jokaisen elokuvan ja pressikiertueen, Holland kertoo.

Elokuvassa on eräs kohtaus, emmekä tienneet onko se viimeinen yhdessä. Se rikkoi sydämemme, mutta se oli myös jännittävää, koska olemme jatkamassa kohti uusia seikkailuja. Sen hetken jakaminen heidän kanssaan oli suuri hetki. En usko, että olen itkenyt niin paljon koskaan aikaisemmin.

Mitä ihmettä on tapahtumassa? Hollandin uuden sopimuksen suuruudestakin on jo huhuiltu, mutta eikö jatko olekaan varmaa?

– Me kaikki ajattelimme No Way Homen olevan franchisen päätös. Tulette näkemään todella erilaiset versiot hahmoista, mikäli jatkamme heidän parissaan. Ei se olisi enää Homecoming-trilogia. Pidämme No Way Homea loppuna.

Sony omistaa Spider-Manin oikeudet, joten siirtyykö Hämähäkkimies MCU:sta Sonyn Hämisversumiin, jonka Tom Hardyn Venom käynnisti?

Lähde: Comicbook

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut