Monty Python -legenda kertoi rahatilanteestaan – ”Minun täytyy työskennellä elääkseni”

Monty Python ei tuota Idlen mukaan tarpeeksi rahaa.

13.2.2024 20:22

Eric Idle kertoi, ettei hän ”ui rahoissa” Monty Python -historiastaan huolimatta. Monty Python oli legendaarinen komediaryhmä, joka teki niin elokuvia kuin tv-viihdettäkin.

Idle keskusteli X:ssä rahatilanteestaan. Talonsa hän kertoi myyneensä viime vuonna.

– En tiedä, miksi ihmiset aina olettavat, että uimme rahoissa. Python on katastrofi. Spamalot (musikaali) teki rahaa 20 vuotta sitten. Minun on tehtävä töitä elantoni eteen. Se ei ole helppoa tässä iässä, Idle sanoi.

Eric Idle ja Michael Palin elokuvassa Brianin elämä (1979).

Idle ja muut Pythonit omistavat tekemänsä viihteen. Siitä kertyvät tulovirrat eivät kuitenkaan vaikuta olevan riittäviä.

– Omistamme kaiken, mitä olemme koskaan tehneet Pythonissa, enkä olisi ikinä uskonut, että tässä iässä tulovirrat katoaisivat näin katastrofaalisesti, Idle kirjoitti.

Idle vihjasi, että hänen ahdinkonsa syynä voisivat olla jonkinlaiset johtamisongelmat menneisyydessä. Kun häneltä kysyttiin, voisiko Netflix-dokumentti auttaa, hän torjui ajatuksen ja kirjoitti: ”Vitut dokumenttielokuvista.”

– Minua ei haittaa, etten ole rikas. Olen mieluummin hauska, Idle jatkoi.

– Olen kunnossa. Olen kihloissa ja kirjoitan. Se on asia, jota teen ja josta pidän eniten. Uuden viihteen luominen. Jotain, joka tuntuu niin täysin normaalilta. Olen tehnyt sitä vuodesta 1963. Olen oppinut paljon. Mutta minulla oli myös loistavia opettajia, Idle lisäsi.

Lue myös: Eric Idle ja John Cleese sanasodassa – Monty Python -tähdet piikittelevät toisiaan avoimesti Twitterissä – Episodi.fi

Lähde: NME

Lisää luettavaa