Nicolas Cagella on kaikken nicolascagemaisin lemmikki, mikä kenelläkään voi olla

Olisihan se pitänyt arvata.

27.1.2022 22:32

Los Angeles Times haastatteli näyttelijä Nicolas Cagea. Haastattelusta paljastui, että Nicolas Cagella on kaikkein nicolascagemaisin lemmikki, mitä odottaa saattaa. Hän myönsi olevansa ”sydämeltään gootti”.

Hän on niin gootti, että omistaa lemmikkivariksen. Variksen nimi on Hoogan, mutta selitystä nimelle ei ole. Rolling Stone uskoo, että kyseessä voi olla sanaleikki Crow Hoganista, joka on suositun animesarjan Yu-Gi-Oh!:n hahmo.

”Varikset ovat hyvin älykkäitä. Ja pidän niiden olemuksesta, Edgar Allan Poe -aspektista”, Cage sanoo. Tosin, tässä hän sekoittaa varikset korppeihin. Korppi on kirjailija Edgar Allan Poen ehkä kuuluisin novelli. ”Pidän gootti-elementistä. Olen gootti”, Cage kertoo.

Tosin, Rolling Stone huomauttaa, että varis saattaa olla myös papukaija, koska Cagen mukaan linnun kuulee joskus puhuvan sanoja. ”Hän haukkuu minua, se on koomista, ainakin minun mielestäni.” Cage sanoo, että jos hän poistuu huoneesta ja hyvästelee linnun, Hoogan vastaa takaisin sanomalla ”ass”. Sana voi tarkoittaa aasia tai takapuolta.

Varikset voivat kyllä osata matkia ihmisten ääniä, joten periaatteessa Cagen väite voi pitää paikkansa.

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa