Nyt Netflixissä: Kauhukomediassa rauhallinen pikkukaupunki muuttuu pelottavaksi – luonnonilmiö päätyi leffaan vahingossa

(L to R) Bill Murray as "Officer Cliff Robertson", Chloë Sevigny as "Officer Minerva Morrison" and Adam Driver as "Officer Ronald Peterson" in writer/director Jim Jarmusch's THE DEAD DON'T DIE, a Focus Features release. Credit : Abbot Genser / Focus Features © 2019 Image Eleven Productions, Inc.

IMDb-arvosana on 5,5.

Netflixiin on lisätty kauhukomedia The Dead Don’t Die (2019).

Centervillen poliisipäällikkö apulaisineen on pahassa pulassa, kun taivaallinen tapahtuma herättää normaalisti rauhallisen pikkukaupungin vainajat henkiin.

Episodin kolmen tähden arvostelussa sanottiin seuraavasti:

”Elokuva on siis verinen mutta hauska, mikä voisi olla sen parempaa? Valitettavasti se on myös pettymys, jos odottaa älykästä satiiria tai parodiaa ja paikoin suorastaan raivostuttava vetäessään mattoa oman olemassa olonsa alta.

Kiinnostavuudestaa huolimatta henkilöhahmoja on mukana aivan liikaa. Esimerkiksi läheisen rangaistuslaitoksen teini-ikäiset asukit eivät liity mitenkään muuhun tarinaan. Osa hahmoista esitellään vain, jotta heidän voi näyttää kuolleen. Se toki tuo mukaan tiettyä arvaamattomuutta, jota tällaiseen katastrofiin kuuluukin. Elokuva kuitenkin vähän väliä rikkoo neljännen seinän ja muistuttaa, ettei ole totta. Radiossa soivan teemakappaleen ja vieruskaverin improvisoinnin kommentointi tiputtaa joka kerta katsojan ulos elokuvasta”

Näyttelijöinä Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, Tom Waits, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, Caleb Landry Jones sekä Selena Gomez.

Leffassa nähtävät valtavat muurahaiskeot löytyivät vahingossa, kun tuotantoryhmä oli kuvaamassa Hermit Bobin kohtauksia. Ohjaaja piti niistä niin paljon, että hän lisäsi ne elokuvaan.

Alla traileri.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut